Veckans babe - vecka 23

Magnus Fagerström

Magnus är inte Sveriges snyggaste bartender och inte heller Karlstads mest eftertraktade man, men han är garanterat den snyggaste fjällvandraren vi sett. Magnus slavar under Ingvar Kamprad och visar på dagarna upp sin smärta kropp i gula och blå kläder på IKEA på Bergvik. Något vi gillar med Magnus och som gör honom extra babe är att hans ansiktsbehåring ofta byter skepnad. Denna unga man spelar gärna musik i sitt eget band och vem kan ogilla en dude som styr en egen festival?! Damer och herrar, om ni vill få en skymt av Magnus så håll utkik efter en liten röd Ford och en snygg nuna.
Magnus. Vi gillar dig.

Veckans Span

Vi kommer i fortsättningen presentera ett antal "temababes" vid sidan av Veckans Babe. Dessa kommer publiceras på veckodagar och vara som en liten förrätt till den ordinarie varmrättsbaben som alltid presenteras i slutet av veckan. Vi rivstartar med en temababe utan dess like, nämligen Veckans Span.

 

?

 

Vi vet absolut ingenting om den här killen förutom att han är råbabe.

Random Dude. Vi gillar dig.


Veckans babe - vecka 22

David Jansson

 

David är en av Karlstads mest eftertraktade män. Hans rosiga kinder och hans söta leende bidrar starkt till hans charmiga utseende. Herman som vi väljer att kalla honom läser på Karlstads universitet och han bor (ibland lite för) nära McD på Norrstrand. Herman gillar spontana resor över en weekend och om ni ska ta er till hans hjärta med hjälp av mat kan det vara en bra idé att bjuda denna musikaliska kille på majonnäs. Vi råkar också veta att om han blir erbjuden spel på bortaplan så är Herman inte den som tackar nej. Vi har mer information om denna babe, om så önskas hör av dig.

David. Vi gillar dig.

 


RSS 2.0