Veckans babe - vecka 21

Marcus Bergstam

Marcus är sveriges bästa bartender. Som ni kan se är han också förmodligen sveriges snyggaste bartender. Hans täta skäggväxt, hans håriga bröst och hans förmåga att föra en kvinna in i dimman har gjort oss tagna (eller egentligen inte, men detta är något vi verkligen skulle vilja bli). Ryktesvägen har vi hört att denna heta ungkarl bor ovanför det "lyckliga köket" i Haga och för övrigt vet vi inte så mycket mer än att han har några (h)år på benen.
So people, om ni vill skåda denna oslipade diamant är det bara att bege sig till Koriander i Karlstad och där vänta på att Veckans Babe - vecka 21 ska föra just Dig in i dimman!
Marcus. Vi gillar dig.

Veckans babe - vecka 20

Kalle Persson


Man behöver aldrig ha pratat med Kalle för att förstå att han är en jävligt skön och mysig kille, som ni ser så utstrålar han ju redan allt detta! Hans starka karisma har slagit oss med full kraft och vi står helt hänförda inför denna spännande man.

Enligt en ganska så svag källa har Kalle de senaste åren bott i Göteborg, men han härstammar från Karlstad. I Göteborg ska han ha pluggat (samma svaga källa) och detta tyder ju på att killen inte bara är råbabe utan också har nåt i skallen! Om man vill komma i kontakt med Kalle kan man söka jobb på Konsum Värmlands Chark där han ibland arbetar på sommrarna. Vi misstänker även att Kalle bor någonstans i närheten av Eddies i Karlstad.
Kalle. Vi gillar dig.


Veckans babe - vecka 19




Marcus Fridlund

Den här hunken är rätt ny för oss, men uppfyller helt klart alla krav för att bli utnämnd till veckans babe.    

Killen är skön, har skägg och hans ögon utstrålar något mystiskt som vi inte kan motstå. Marcus är ursprungligen från Lerhol, Arvika, men bor nu i Oslo. Han är ett fotbollsspelande mellanbarn med en stor dos sexappeal.
Marcus. Vi gillar dig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0